top of page
Buscar

Extracció dels queixals del seny


La cirurgia de cordals o queixals del seny es l'acte quirúrgic més habitual en l'àmbit de la cirurgia bucal. Es un procediment que es realitza a la clínica dental amb anestesia local, sedació o anestesia general en alguns casos.


Les causes que determinen la seva extracció són diverses; mal posició, afectació del dent veí, infeccions, motius ortodòntics. L'aparició d'aquests queixals es troba entre els 15 i 30 anys.


Quant dura la recuperació després de la extracció?


La recuperació total de la extracció d'un queixal del seny pot durar entre una i dos setmanes. El sangrat es pot allargar fins a 24 hores després de la intervenció.


La extracció del queixal del seny requereix d'una intervenció quirúrgica que consta d'una incisió a la mucosa i osteotomia. Per tant, tindrem cert grau de dolor, inflamació. Es molt important seguir les indicacions post-quirúrgiques i les pautes de medicació.


A Espai dental Blanco Coronado som especialistes en cirurgia bucal. Comptem amb les millors tècniques per planificar i realitzar la cirurgia amb seguretat. Posa't en bones mans.


muelas del juicio | Espai dental Blanco Coronado | Clinica dental Lleida

27 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page